Tendències de futur en la col·laboració de les ONG amb les empreses i l’administració pública

L’objectiu de la sessió és aprendre i conèixer nous plantejaments i quines són les claus de l’èxit. Font: Unsplash.
Barcelona
Dimarts, 05/02/2019

El dimarts 5 de febrer, ESADE dona aquesta xerrada a la seva seu de Barcelona.

El proper dimarts 5 de febrer a les 18.00 h, ESADE Institut d’Innovació Social, organitza la jornada: ‘Tendències de futur en la col·laboració de les ONG amb les empreses i l’administració pública’.

Alhora d’engegar un repte social, el més important són les col·laboracions i aliances que es creen entre els diferents sectors.

L’objectiu de la sessió és aprendre i conèixer nous plantejaments i quines són les claus de l’èxit, perquè aquestes col·laboracions contribueixin a un impacte social a les organitzacions.

La jornada compta amb la participació de tres entitats que han generat noves solucions, nous reptes i nous plantejaments gràcies a les seves col·laboracions.

Adolf Díaz, membre de la Junta Directiva de la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya i vocal de m4Social, explicarà com apropar la tecnologia mòbil cap a l’atenció social.

Carmen Muñoz, responsable de la col·laboració público-privada i estratègia territorial d’Amadip Esment, tractarà el desenvolupament de les aliances per abordar reptes i oportunitats.

Carles Barba, director d’Aliança Educació 360, donarà les claus de la col·laboració entre les institucions de naturalesa diversa.

El moderador de l’acte serà Ignasi Carreras, professor i director dels programes de formació directiva per a ONG d’ESADE, Institut d’Innovació Social.

L’activitat és gratuïta i per assistir, cal emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Dimarts 05 febr

Hora: 

18:00

Organitzador: 
ESADE
Correu electrònic de l'organitzador: 
Eventos.barcelona@esade.edu