Tercera edició del Comun_ESS

Logotip de l'esdeveniment
barcelona
Divendres, 15/03/2019 fins Diumenge, 17/03/2019

Aquest congrés de comunicació porta com a objectiu de construir un nou paradigma comunicatiu que incorpori i reprodueixi els valors de l’economia social i solidària.

Comun_ESS està organitzat per la Xarxa d’Economia Solidària (XES) i per REAS – Red de Redes per facilitar un espai de trobada, reflexió, formació i diàleg entre diferents agents de l’economia social i solidària de l’Estat espanyol.

L'esdeveniment inclourà activitats formatives, conferències, taules rodones i tallers pràctics que ajudaran a explorar noves eines, recursos i estratègies que facilitin la construcció d’una comunicació en favor de la transformació social.

El congrés Comun_ESS es farà a la Lleialtat Santsenca al carrer d’Olzinelles, número 31, de Barcelona. Les inscripcions es poden realitzar a partir del formulari en línia al web de la XES. També pots donar un cop d'ull al programa, que ja està també disponible.

Aquest esdeveniment arriba després de mesos de reunions per pensar el programa i gestionar tota la logística. Hi participaran iniciatives i projectes de tot l'Estat amb experiència i trajectòria professional en l’àmbit comunicatiu, així com persones responsables de la comunicació de diferents iniciatives de l'economia social i solidària.

Fins ara hi ha hagut dues trobades del Comun_ESS que han tingut lloc a Saragossa (2015) i Madrid (2017), i que han estat promogudes i organitzades per xarxes d’economia social i solidària de cada territori en particular i amb la col·laboració de REAS.

Data: 

Divendres 15 març

Hora: 

11:30

Organitzador: 
XES i REAS
Correu electrònic de l'organitzador: 
-