Terra de ningú

Portada Terra de ningú
Vilanova i la Geltrú
Divendres, 16/03/2018

Perspectives feministes sobre la independència en un llibre editat per Gatamaula i Pol·len edicions.

El col·lectiu Gatamaula ha compilat 47 veus de feministes i activistes LGTBI en el llibre “Terra de ningú. Perspectives feministes sobre la independència”, amb Pol·len Edicions. Veus diverses reflexionen sobre els processos d’alliberament nacional, centrat en el cas català, i aporten propostes que poden esdevenir llavors per un debat fructífer entorn les identitats, les sobiranies, la llengua i la cultura, la participació política, l’economia o la solidaritat internacionalista.

Són veus poc presents en els debats actuals sobre la qüestió nacional i la independència: veus feministes per part de dones, lesbianes i trans, veus queers, andaluses, anarquistes, migrades, xarnegues, musulmanes, de treballadores sexuals, veus des dels moviments socials i des de l'acadèmia, dels Països Catalans, del Kurdistan i d'Euskal Herria. Terra de ningú sorgeix de la convicció que per a construir una República Catalana calen propostes i alternatives al patriarcat, al capitalisme i al racisme. Entre les temàtiques , es tracta: economia, Estats, identitats, sobiranies, violències, participació, genealogies.

Entre les autores hi ha Bel Olid, Amaia Pérez Orozco, Carla Vall, Nerea Eizaguirre, Paul B. Preciado o Miquel Missé. Gatamaula i l'editorial estan fent presentacions arreu del territori. El 16 de març, a les 18:30h, al Casal de Dones Ca La Tomasa de Vilanova i la Geltrú, el col·lectiu Bullanga feminista ha organitzat, en el marc dels actes del 8 de Març, la presentació del llibre amb dues de les autores com a ponent, l'advocada en dret penal i drets humans Carla Vall, i la investigadora en pedagogia social i gènere, Mireia Foradada.

Data: 

Divendres 16 març

Hora: 

18:30

Correu electrònic Organitzador: 
bullangafeminista@gmail.com
Organitzador: 
Bullanga feminista, Gatamaula, Pol·len Edicions