Testing fotogràfic de Biodiversitat Virtual a Mas de Gomis, Alcover

Testing de Biodiversitat a Alcover amb l'Associacio Cen (imatge: assoc-cen.org)
Alcover
Dissabte, 28/05/2016

Una jornada per conèixer la biodiversiat a la finca en custòdia Mas de Gomis, amb l'Associació Cen, participant al testing de Biodiversitat Virtual.

El dissabte 28 de maig la propietat de Mas de Gomis, finca en custòdia amb l’associació CEN, organitza un testing de Biodiversitat Virtual amb l’objectiu de millorar el coneixement sobre la biodiversitat de la finca i poder així fer una bona gestió de la conservació dels seus valors naturals.

Després d’una benvinguda i explicació dels projectes de conservació que es fan a Mas de Gomis, es faran diverses rutes a través dels diferents hàbitats de la finca on els participants podran fotografiar tots els organismes vius, elements geològics i fenòmens meteorològics que trobin. Aquestes fotografies es podran carregar a la pàgina web de Biodiversitat Virtual de manera individual. També es poden pujar fotografies directament des del mòbil a través de l’App de Biodiversitat Virtual.

A partir de les 15 h es prepararà un bufet compartit en el que cada participant ha de portar alguna cosa per compartir amb els altres.

Per fer la inscripció, envia a michaeladevi@hotmail.com les dades de: nom i cognoms de tots els assistents, any de naixement de tots els assistents, correu electrònic, telèfon mòbil, població de residència

Qui vulgui assistir però no té transport o el vols compartir, cal que avisi a l'organització per trobar una solució.

Data: 

Dissabte 28 Maig

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Associació Cen
Correu electrònic de l'organitzador: 
michaeladevi@hotmail.com