‘Tira pel dret!’, el concert pels Drets Humans

‘Tira pel dret!’, el concert pels Drets Humans
Girona
Dissabte, 15/12/2018

Els beneficis recollits es destinaran a diversos projectes de les entitats que formen part de la Coordinadora d'ONG Solidàries de les comarques gironines i l'Alt Maresme.

En motiu de la commemoració del 70è aniversari dels Drets Humans, La Coordinadora d'ONG Solidàries que agrupa les entitats solidàries de les comarques gironines i l'Alt Maresme organitza un doble concert solidari el proper dissabte 15 de desembre que tancarà el programa d'actes amb el qual durant tota aquesta tardor ha posat el focus en la Declaració Universal dels Drets Humans. Els beneficis recollits es destinaran a diversos projectes de les entitats com Girona Acull, Fundació SER.GI, Fundació Utopia, La Nave Va, Justícia i Pau Girona i Associació Xangara.

L’esdeveniment, que tindrà lloc a la Sala La Mirona de Girona (Carrer d'Amnistia Internacional, 17), obrirà portes a les 9 del vespre i mitja hora més tard, la música de Germà Negre donarà el tret de sortida a la primera part del concert. A partir de les 23.30 hores el relleu musical l’agafarà l’Orquestra Maribel. Al llarg de la nit es sortejaran diversos lots i les entrades s’han posat a la venda a 10 euros anticipada i 12 euros a taquilla al web de www.lamirona.cat. També les podeu adquirir al Casal Independentista El Forn i a la Coordinadora d'ONG Solidàries.

Més informació

Data: 

Dissabte 15 des

Hora: 

21:00

Organitzador: 
Coordinadora d'ONG Solidàries
Correu electrònic de l'organitzador: 
solidaries@solidaries.org