Tisorades a les invasores: voluntariat ambiental al Delta del LLobregat

Jornada de Voluntariat Ambiental al Delta del LLobregat amb Depana (imatge:depana.org)
Gavà
Dissabte, 12/12/2015

8a edició de la jornada de voluntariat ambiental "Tisorades a les invasores del Delta del LLobregat", dissabte 12 de desembre, organitzat per S.O.S. Delta del Llobregat i el Grup d’Acció Forestal de DEPANA.

Per 8º ocasió, les entitats ambientals convoquen a una jornada de voluntariat per a l'extracció de miraguà fals (Araujia sericifera), una planta enfiladissa que des de fa temps intenten eliminar de le pinedes de Castelldefels i Gavà.

La Pineda de la Pava, que és idèntica en valors naturals i adjacent a la pineda de la Maiola (protegida com a ZEPA i Xarxa natura 2000) es va deixar fora de les Reserves del Delta del Llobregat, per això ens reivindiquen la seva conservació i una gestió específica.

Quan? Dissabte, 12 de desembre, de 9-14h (aprox.)
On? Parada origen del bus L-94 a Ronda Universitat, Barcelona (veure línia) a les 8:45h*, o directament a la benzinera de la Pava (km 16 de l’autovia de Castelldefels, com arribar), a les 9:30h

Activitat: Eliminació manual de plantes exòtiques (principalment el miraguà fals)
Organitzen: S.O.S. Delta del Llobregat i el Grup d’Acció Forestal de DEPANA.

Activitat gratuïta. Si es disposa de guants (tipus jardineria) estaria bé si els emporteu.

Es prega confirmació a : info@depana.org, info@sosdeltallobregat.org (932104679 / 639150757) abans de divendres al migdia.

Data: 

Dissabte 12 des

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Depana
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@depana.org