Títol d’expert en Dret Ambiental de la Unió Europea

Cartell dels estudis en els quals col·labora l'Institut de Drets Humans de Catalunya.
Barcelona
Dimarts, 13/02/2024 fins Dimecres, 10/07/2024

El curs d'aquest títol propi de la Universitat de Barcelona, i en el qual col·laboren algunes entitats, es durà a terme del 13 de febrer al 10 de juliol de 2024.

LInstitut de Drets Humans de Catalunya (IDHC) col·labora amb la Clínica Jurídica Ambiental de la Universitat de Barcelona (UB) i la Càtedra Jean Monnet de Dret Ambiental, i l’Institut de Dret Públic, en l’organització i impartició del curs per assolir el títol d’expert en Dret Ambiental de la Unió Europea, un títol propi de la UB. Aquest curs ofereix els coneixements necessaris per comprendre la transformació del Dret Ambiental de la Unió Europea, així com la seva incidència en els ordenaments interns dels Estats membres i en l’escenari internacional.

Amb inici el 13 de febrer i finalització al 10 de juliol de 2024, el curs està dirigit a persones recentment graduades, així com a estudiants del grau de Dret de la Universitat de Barcelona i d'altres universitats, preferentment d'últim any, els quals obtenen un certificat d'extensió universitària. L'alumnat sense titulació universitària pot adquirir les mateixes habilitats i coneixements impartits en aquest curs i optar a una acreditació específica. Les places estan limitades a quinze persones.

A l'extensa llista del professorat que imparteix el curs podem trobar diverses persones expertes que pertanyen a algunes entitats del territori, com ara Lluís Basteiro, coordinador de l’associació de municipis i entitats per l’aigua pública (AMAP); Dante Maschio, membre d’Enginyeria sense fronteres; Oriol Puig, investigador del Centre d’Informació i Documentació Internacionals de Barcelona (CIDOB) o Karlos Castilla, coordinador de recerca de l'IDHC.

L'organització posa a disposició el correu formacio.dretambiental@ub.edu per resoldre dubtes o respondre consultes sobre els requisits i condicions d'accés establerts.

Data: 

Dimarts 13 febr

Hora: 

08:00

Organitzador: 
Universitat de Barcelona
Correu electrònic de l'organitzador: 
sec.dret@ub.edu