Torna el Shopp Out a Girona

Torna el Shopp Out a Girona
Girona
Dimecres, 04/05/2016 fins Diumenge, 08/05/2016

Un any més el shopping social té la finalitat de divulgar i donar suport a la tasca de la Fundació Ramon Noguera que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual.

El Shopp Out celebra una nova edició a Girona durant 5 dies on 30 primeres marques de moda vendran els seus articles a la seu de la fundació amb descomptes de fins al 70%. El fet diferencial és que el 5% de les vendes obtingudes es destinaran a projectes socials de la Fundació Ramon Noguera, de manera que l’entitat podrà obtenir recursos per a la seva tasca alhora que es dóna a conèixer. La Fundació Ramon Noguera treballa des de fa 50 anys per garantir i millorar la qualitat de vida amb les persones amb discapacitat intel·lectual de Girona i la seva comarca.

Alhora, sota l’eslògan de Happy Shopping, a més de la zona comercial, el Shopp Out posa a l’abast dels assistents diferents concursos, zones de restauració i una zona infantil amb Danonio on els més petits i petites podran gaudir de tallers i degustacions. A més, els visitants també tindran l’opció de provar el nou model de Toyota cortesia del concessionari Japan 21. Per altra banda, Roger Argemí, “Fricandó matiner” de RAC 105, el grup de pop Pokers i els d’Ovella Xao seran els encarregats d’animar la jornada amb diferents concerts i talk shows.

La 7a edició del Shopp Out, té com a padrins a: Òscar Camps, Director de l'ONG ProActiva Open Arms i Català de l'any 2016, Martí Gironell, periodista i escriptor, i Salvador Maneu, Director General de la Fundació Princesa de Girona.

Per a més informació sobre l’esdeveniment es pot consultar el web de l’entitat o el web del Shopp Out.

Data: 

Dimecres 04 Maig

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Grup Fundació Ramon Noguera