Shopp Out a Girona del 5 al 9 d’octubre

Shopp Out a Girona del 5 al 9 d’octubre
Girona
Dimecres, 05/10/2016 fins Diumenge, 09/10/2016

El Shopp Out té la finalitat de divulgar i donar suport a la Fundació Ramon Noguera, que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual.

El Shopp Out celebrarà la seva vuitena edició a Girona del 5 al 9 d’octubre per donar la benvinguda a la tardor. Es tracta d’un street market que destaca pel seu valor diferencial, ja que es destinarà un percentatge de les vendes (5%) a la Fundació Ramon Noguera, una entitat que treballa per garantir i millorar la qualitat de vida amb les persones amb discapacitat intel·lectual de la comarca del gironès.

Com l’última vegada, més de 30 primeres marques de moda, de calçat, de la llar i de complements vendran els seus articles amb descomptes de fins al 70%. S’hi podran trobar les marques que ja han estat presents com Lacoste, Textura, Macson, Sita Murt, Javier Simorra, Código Básico o Eurekakids, i també marques noves com Mus&Bombon, en moda per a dona, o Piu et Nau per als més petits, entre moltes altres.

A part de moda, però, el Shopp Out compta amb una àmplia oferta gastronòmica, cervesa gratuïta, música, concerts en directe de dijous a diumenge, photocall, tallers infantils, concursos, sorteigs, entre d’altres.

El mercat es celebrarà del 5 al 9 d’octubre al C/ Indústria, 22, al Polígon Industrial de Mas Xirgu de Girona. Com a novetat, pel que fa a l’horari a més d’obrir de dimecres a dissabte de 10:00 a 21:00 hores, diumenge obrirà de 10:00 a 19:00 hores. Per a més informació sobre l’esdeveniment, es pot consultar la pàgina web de l’entitat o del Shopp Out.

Data: 

Dimecres 05 oct

Hora: 

00:00

Organitzador: 
Shopp Out