Torna a Terrassa la Cursa de les Ciutats!

Línia de sortida de la cursa
Terrassa
Diumenge, 27/10/2019

Serà la segona vegada que es farà en aquesta ciutat una iniciativa que recull fons per lluitar contra el càncer de pàncrees a partir de la investigació.

L'Asociación Cáncer de Páncreas (ACANPAN) i l’Asociación Española de Pancreatología (AESPANC) van organitzar l'any 2015 la primera edició de la Cursa de les Ciutats. Terrassa és l'única ciutat catalana que acull aquest esdeveniment, sumant-se a altres ciutats on també es fa: Alacant, Madrid, Orense, Milà i Roma. A Catalunya, aquest any s’ha constituït l’Associació Ciutat de Terrassa Contra el Càncer de Pàncrees per promoure la iniciativa.

La Cursa de les Ciutats impulsa la investigació a través de beques aportant-hi el 100% de les inscripcions. És així com intenta augmentar l’esperança de vida de les persones que pateixen un dels càncer més agressius i mortals que és dels menys investigats.

S'hi estableixen tres categories que són les següents:

  • Mini: recorregut de 300 metres per a infants fins a 6 anys (sortida a les 9.45 hores).
  • Infantil: recorregut de 800 metres per a infants de 7 a 12 anys (sortida a les 10 hores).
  • Grans: recorregut de 5 quilòmetres a partir de 13 anys (sortida a les 10.30 hores).

Les inscripcions estan obertes des del dia 1 de juny amb una aportació econòmica de 10 euros per a la categoria de Grans i 5 euros per als nens i nenes. També es podran fer a la Fira de l’Esport que es celebrarà el mateix dia al Parc del Roc Blanc de Terrassa.

La primera edició de la Cursa a Terrassa va ser la tercera amb més participació, amb 1.400 corredors, corredores i caminants. Va aportar a la beca més de 16.000 euros.

Data: 

Diumenge 27 oct

Hora: 

09:45

Organitzador: 
ACANPAN i AESPANC
Correu electrònic de l'organitzador: 
-