Torna la Cursa SED!

Cartell de la cursa
Lleida
Diumenge, 19/03/2017

Tots els ingressos dels corredors i corredores es destinaran al projecte de reinserció d’infants exsoldats de Berberati, a la República Centreafricana.

La cursa solidària "No siguis gallina: cap infant soldat" està organitzada per l'ONG Sed, Maristes Montserrat de Lleida i el Consell Esportiu el Segrià, i va ja per la tercera edició.

Aquest esdeveniment esportiu i solidari té un recorregut de 5 quilòmetres, però també hi ha l'opció de fer caminant una distància de 3,5 quilòmetres.

Les aportacions per participar en la cursa són les següents:

  • Xip propi: 10 €.
  • Lloguer de xip: 12 €.
  • Caminada: 10 €.

També existeixen les possibilitats de packs familiars, de dorsal solidari (amb una aportació voluntària per part de les persones que no podran ser-hi) i d'inscripcions per clubs.

S'iclouen els següents serveis: WC i dutxes, guarda-roba, avituallament a mitja cursa, xocolatada a l’arribada, bossa amb articles dels col·laboradors, exposició del projecte solidari de la cursa, espai de jocs infantils, sorteigs i premis, massatges, mascota Gallina Manya, joc de cerca d’ous durant la cursa i masterclass de zumba.

La cursa és puntuable per a la Lliga de Ponent, té cinc categories, i compta amb més de de 50 empreses col·laboradores i 120 persones voluntàries que la fan possible.

Les inscripcions es poden formalitzar al web de la cursa i a la secretaria de Maristes, a l'Av. de Catalunya, 3, de 8.30 a 19 h.

Data: 

Diumenge 19 març

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Sed ONG