Torna la II edició de l’espectacle benèfic de dansa ‘Girona en moviment’

Segona edició del festival benèfic de dansa 'Girona en moviment'.
Girona
Dijous, 04/07/2019

El festival tindrà lloc del 4 al 7 de juliol i oferirà espectacles de primer nivell per recollir fons a favor de la lluita contra el càncer.

La Fundació Oncolliga Girona i l’Associació Cultural David Rodríguez organitzen la segona edició del festival de dansa benèfic ‘Girona en moviment’ del 4 al 7 de juliol.

Al llarg d’aquests dies la ciutat oferirà espectacles de dansa de primer nivell i de producció pròpia. El festival té com a objectiu apropar al públic gironí l’art de la dansa i el talent de professionals ballarins catalans i internacionals i, alhora, recollir fons per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer de les comarques gironines i les seves famílies.

El festival inclou dues gales amb professionals ballarins catalans i internacionals al Teatre Municipal i s’estrenarà l’espectacle ‘Mare Vull ser pescador’, creat especialment per al festival.

L’espectacle estrella del festival tornarà a ser la gala 'Catalunya dansa contra el càncer', en la qual participaran una vintena de professionals ballarins que dansen en companyies de prestigi de tot el món.

Data: 

Dijous 04 jul

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Oncolliga Girona i Associació Cultural David Rodríguez
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@oncolligagirona.cat