Torna l'Arnau Itinerant amb una obra de teatre comunitari

sin titulo
Barcelona
Dissabte, 12/10/2019

"Sin título", serà l'obra de teatre comunitari que el dia 12 d'octubre obrirà la nova temporada d'activitats de l'Arnau Itinerant

El dissabte 12 d'octubre s'iniciarà una nova temporada de l'Arnau Itinerant, amb l'espectacle "Sin título", de la companyia La Danesa i amb la participació de les veïnes i veïns dels barris del Raval, Poble Sec i Sant Antoni. Aquesta obra es basa en un text inacabat de Federico García Lorca i s'ha triat per afavorir la recuperació de la memòria de la Guerra Civil, recollint les memòries de les persones que habiten dins l'entorn de l’Arnau i les experiències actuals de guerra i exili, i la situació dels menors estrangers no acompanyats, tot reflexionant sobre la funció del teatre. S'han previst representacions en espais de Barcelona com el Castell de Montjuïc o el Refugi 307 del Poble Ssec.

El Teatre Arnau Itinerant és una iniciativa ciutadana que va néixer el 2018 per donar resposta a la necessitat d’habitar el teatre mentre se’n rehabilita l’espai. L’any 2016 la lluita veïnal va aconseguir que l’Ajuntament impulsés un procés participatiu en què es va decidir que l’Arnau esdevingués un equipament municipal innovador que fusionés les arts escèniques, la recuperació de la memòria de l’edifici i del Paral·lel i el treball amb la comunitat dels barris del Raval, Poble Sec i Sant Antoni.

Data: 

Dissabte 12 oct

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Teatre Arnau Itinerant
Correu electrònic de l'organitzador: 
arnau@laberintcultura.com