TorreNatura, programa d'educació ambiental

T'esperen 30 tallers sobre educació ambiental.
Dilluns, 25/05/2020 fins Divendres, 05/06/2020
(En línia)

La Regidoria de Sostenibilitat de Torredembarra, juntament amb l'Associació Mediambiental La Sínia, GEPEC-EdC i GETE-Ecologistes en Acció, oferirà un conjunt de tallers educatius mediambientals de forma telemàtica, anomenats TorreNatura.

Del 25 al 29 de maig i de l’1 al 5 de juny es durà a terme TorreNatura, un programa d'educació ambiental que consta d'un total de 30 tallers educatius mediambientals. Es tracta d'una formació en línia que s'ha organitzat en el marc del programa d'educació ambiental 2020 de Torredembarra i es farà de dilluns a divendres a les 17 h, a través de l'aplicació Zoom.

Cada sessió durarà aproximadament 40 minuts i es parlarà de tres temàtiques: Hort al balcó, Natura a la llar i Tallers verds. I al final s'obrirà un torn de preguntes perquè tots els participants que ho desitgin expressin els seus dubtes. Els tallers es compartiran posteriorment de forma pública i s'oferirà un document de text amb tota la informació teòrica.

A més, les persones que participin a més del 50% dels tallers obtindran un obsequi: un cistell amb oueres, llavors, tub de cartó, elements per fer maceració i una planta. Es tracta d'una activitat gratuïta i per participar-hi només es necessita inscripció prèvia.

Data: 

Dilluns 25 Maig

Hora: 

17:00

Correu electrònic Organitzador: 
voluntariat@riugaia.cat
Organitzador: 
GEPEC-EdC, La Sínia i GETE