Trobada democràtica: 'Tolerància zero a la violència de gènere'

 Font:
08003 Barcelona
Divendres, 25/11/2022

Un espai on dones immigrants i espanyoles parlaran sobre com prevenir i disminuir les violències contra les dones que succeeixen pel simple fet de ser dones

La finalitat d’aquesta trobada democràtica entre dones immigrants i espanyoles organitzada per l'Associació Salut i Familia és compartir i intercanviar idees, preocupacions i punts de vista sobre com prevenir i disminuir les violències contra les dones que succeeixen pel simple fet de ser dones.

Les violències masclistes actuen de forma invisible en ambients socials on el sotmetiment i la coacció formen part de la vida diària de les dones de tal manera que el control, les amenaces, les privacions de llibertat i les agressions són percebudes com a la normalitat. La violència masclista impedeix el desenvolupament de les dones com a persones i arruïna la seva salut i les seves vides així com la dels seus fills i les seves filles.

Amb aquest coneixement en ment, la trobada democràtica s'organitza sobre la base que si podem entendre el funcionament de les violències masclistes, podrem encarar-les i sortir-ne a temps.

Data: 

Divendres 25 nov

Hora: 

10:30

Organitzador: 
Associació Salut i Família
Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacio@saludyfamilia.es