Trobada d’Entitats del CJB

Trobada d’Entitats del CJB. Foto: CJB
Barcelona
Divendres, 13/12/2019

Es tracta d’un espai on es comparteixen i avaluen les principals accions realitzades per millorar la feina i garantir la democràcia interna i els processos participatius.

El divendres 13 de desembre tindrà lloc la Trobada d’Entitats del Consell de la Joventut de Barcelona que servirà per redactar els nous projectes i línies del l’entitat, així com establir les fites i reptes cap a les que vol caminar la joventut associada de Barcelona. Es tracta d’un espai on es comparteixen i avaluen les principals accions realitzades durant l’any per millorar la feina i garantir la democràcia interna i els processos participatius.

Amb inici a les 18.00 hores, a la trobada s’hi afegirà la celebració dels 6ens Premis #BarnaJove, els premis a projectes associatius i juvenils de la ciutat de Barcelona, l’entrega dels quals tindrà lloc a partir de les 21.00 hores a l’auditori de l’Espai Jove La Fontana. L’entrega de premis i els posteriors concert i sopar seran gratuïts i oberts al públic, mentre que la Trobada d’Entitats requereix d’inscripció prèvia a cjb@cjb.cat.

Data: 

Divendres 13 des

Hora: 

18:00

Organitzador: 
CJB
Correu electrònic de l'organitzador: 
cjb@cjb.cat