Trobada per parlar sobre la promoció del talent digital

Logotip de la fundació
Barcelona
Dijous, 17/01/2019

Es tracta d'un esmorzar de treball en xarxa amb el format de taula rodona en què es debatrà sobre com afrontar la necessitat de professionals digitals de cara al futur.

'Com fomentar i atraure el talent digital? Reptes i estratègies' és el nom d'aquesta proposta que fa la fundació privada sense ànim de lucre CTEcno juntament amb Barcelona Activa. Un dels objectius de la Fundació és apropar la tecnologia al tercer sector.

El creixement de les empreses de base digital a Barcelona ha accelerat les necessitats de talent dotat d’habilitats digitals (programació, 'big data', ciberseguretat, intel·ligència artificial, 'blockchain', etc.), mentre que el nombre de professionals de les TIC disponibles en el mercat no ha augmentat proporcionalment. De moment, Barcelona se situa en la posició 42 sobre 60 en 'hubs' de talent digital.

La trobada comptarà amb la participació de Bernat Palau, portaveu del Barcelona Digital Talent que farà de moderador; Raúl Sánchez, responsable d’innovació, direcció de formació i innovació a Barcelona Activa; i una persona representant de l'empresa IBM pendent encara de confirmació.

Per assistir-hi cal realitzar la inscripció prèvia.

Data: 

Dijous 17 gen

Hora: 

09:00

Correu electrònic Organitzador: 
-
Organitzador: 
CTecno