Ultra Clean Marathon al Delta de l'Ebre

Ultra Clean Marathon al Delta de l'Ebre
Divendres, 18/05/2018

La sisena marató de l'Ultra Clean Marathon se celebra divendres 17 de maig al Delta de l'Ebre, amb arribada a l'Ametlla de Mar.

L'Ultra Clean Marathon és un gran repte esportiu i ambiental que es celebrarà del 13 al 19 de maig a Catalunya.

Durant 7 dies l’Albert Bosch i la Nicole Ribera, 2 esportistes compromesos amb el medi ambient, correran 7 maratons amb l’objectiu de recollir el màxim de residus, descobrint entorns de gran valor de casa nostra i conscienciant sobre la responsabilitat i la cura dels entorns naturals.

El Delta de l’Ebre destaca per la seva diversitat d’hàbitats i Món Natura Delta promouen la recuperació d’hàbitats naturals de zones humides. L’Ametlla de Mar té diverses llacunes litorals d’alt valor ecològic. En aquests espais l’Associació Paisatges Vius hi ha dut a terme projectes de recuperació i reintroducció de peixos en perill d’extinció (fartet i samaruc). A més, l’associació Graëlsia també treballa a la zona per la recuperació del patrimoni natural i la divulgació dels valors ambientals de la zona.

En questa etapa hi estan implicades l'Associació Graëllsia, l’associació Paisatges Vius, Món Natura Delta, la Fundació Amics del Parc Natural del Delta de l’Ebre , l'Associació de de voluntaris Parc Natural Delta de l’Ebre, l' Escola Sant Jordi, de l’Ametlla de Mar, l'Escola Valdelors, de Vandellós, l'Escola Mestral, de l’Hospitalet de l’Infant, i l'INS Mare de Déu de la Candelera

Cada etapa té un total de 42 km. S'estableixen uns trams específics perquè les persones participants puguin triar la distància que volen fer; i tots estan calculats per arribar a la meta final de l'etapa junts des d'un punt concret d'entrada: 10 km, 5 km, 1 km.

Les inscripcions són gratuïtes a través de la pàgina de l'Ultra Clean Marathon.

Data: 

Divendres 18 Maig

Hora: 

06:30

Correu electrònic Organitzador: 
info@ultracleanmarathon.cat
Organitzador: 
Ultra Clean Marathon