Ultra Clean Marathon a Lleida

La 4º marathó de l'Ultra Clean Marathon serà a Lleida dimecres 16 de maig
Dimecres, 16/05/2018

La quarta marató de l'Ultra Clean Marathon se celebra dimecres 16 de maig amb sortida des d'Alfés i arribada a Lleida.

L'Ultra Clean Marathon és un gran repte esportiu i ambiental que es celebrarà del 13 al 19 de maig a Catalunya.

Durant 7 dies l’Albert Bosch i la Nicole Ribera, 2 esportistes compromesos amb el medi ambient, correran 7 maratons amb l’objectiu de recollir el màxim de residus, descobrint entorns de gran valor de casa nostra i conscienciant sobre la responsabilitat i la cura dels entorns naturals.

La quarta marató s’hi troba la Timoneda d’Alfés, un espai en custòdia per Trenca, que destaca per ser un espai singular de vegetació estepària de Catalunya. En ell hi viu una de les espècies d’au més singulars del país: l’alosa becuda. També es passarà per l’embassament d’Utxesa, una de les zones humides més importants de la plana de Lleida. Finalment arribarem a Lleida, al parc de la Mitjana.

En questa etapa hi està implicada l'Associació Trenca, i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament Torres de Segre, TDSNaTur, Regidoria de Promoció del Territori i l'institut Joan Oró de Lleida.

Cada etapa té un total de 42 km. S'estableixen uns trams específics perquè les persones participants puguin triar la distància que volen fer; i tots estan calculats per arribar a la meta final de l'etapa junts des d'un punt concret d'entrada: 10 km, 5 km, 1 km.

Les inscripcions són gratuïtes a través de la pàgina de l'Ultra Clean Marathon.

Data: 

Dimecres 16 Maig

Hora: 

06:30

Correu electrònic Organitzador: 
info@ultracleanmarathon.cat
Organitzador: 
Ultra Clean Marathon