Ultra Clean Marathon a Montserrat

La cinquena marató de l'Ultra Clean Marathon se celebra dijous 17 a Montserrat
Dijous, 17/05/2018

La cinquena marató de l'Ultra Clean Marathon se celebra dijous 17 de maig a Montserrat

L'Ultra Clean Marathon és un gran repte esportiu i ambiental que es celebrarà del 13 al 19 de maig a Catalunya.

Durant 7 dies l’Albert Bosch i la Nicole Ribera, 2 esportistes compromesos amb el medi ambient, correran 7 maratons amb l’objectiu de recollir el màxim de residus, descobrint entorns de gran valor de casa nostra i conscienciant sobre la responsabilitat i la cura dels entorns naturals.

La cinquena marató transcorre pels voltants de l’espai singular de la muntanya de Montserrat, amb sortida des del Coll de Can Maçana i arribada al Bruc.

Compta amb la col·laboració de la Fundació Catalunya La Pedrera, que participa en un projecte LIFE per prevenir els incendis, millorar la biodiversitat mitjançant la gestió silvo-pastoral i millorar la connectivitat entre les àrees de la XN2000. En aquesta etapa col·laboren la Fundació Catalunya La Pedrera i la Creu Roja de Monistrol de Montserrat.

Cada etapa té un total de 42 km. S'estableixen uns trams específics perquè les persones participants puguin triar la distància que volen fer; i tots estan calculats per arribar a la meta final de l'etapa junts des d'un punt concret d'entrada: 10 km, 5 km, 1 km.

Les inscripcions són gratuïtes a través de la pàgina de l'Ultra Clean Marathon.

Data: 

Dijous 17 Maig

Hora: 

06:30

Correu electrònic Organitzador: 
info@ultracleanmarathon.cat
Organitzador: 
Ultra Clean Marathon