Ultra Clean Marathón, de Ripoll a Vic

 Font:
Dilluns, 14/05/2018

La segona marató de l'Ultra Clean Marathon se celebra dilluns 14 de maig amb sortida des de Ripoll i arribada a Vic.

L'Ultra Clean Marathon és un gran repte esportiu i ambiental que es celebrarà del 13 al 19 de maig a Catalunya.

Durant 7 dies l’Albert Bosch i la Nicole Ribera, 2 esportistes compromesos amb el medi ambient, correran 7 maratons amb l’objectiu de recollir el màxim de RESIDUS, descobrint entorns de gran valor de casa nostra i conscienciant sobre la responsabilitat i la cura dels entorns naturals.

La segona marató surt de Ripoll i voreja el riu Ter, passant per la Farga de Beibé, Montesquiu, Sant Quirze de Besora, Torelló i Manlleu per arribar finalment a Vic.

El riu Ter és un bon exemple de custòdia fluvial. En aquest espai, tant el Centre d’Estudis dels Rius Mediterranis com el Consorci del Ter treballen per preservar la qualitat dels ecosistemes riparis.

A Vic, on finalitza aquesta etapa, s’hi ubica la seu de la Xarxa de Custòdia del Territori (XCT), co-organitzadora de l’Ultra Clean Marathon. A més, a la ciutat hi ha diversos acords de custodia entre l’Ajuntament i propietaris de finques privades.

Cada etapa tindrà un total de 42 km. S'estableixen uns trams específics perquè els participants puguin triar la distància que volen fer; i tots estan calculats per arribar a la meta final de l'etapa junts des d'un pont concret d'entrada:10 km, 5 km, o 1 km.

Les inscripcions són gratuïtes a tarvés de la pàgina de l'Ultra Clean Marathon

Data: 

Dilluns 14 Maig

Hora: 

06:30

Correu electrònic Organitzador: 
info@ultracleanmarathon.cat
Organitzador: 
Ultra Clean Marathon