Ultra Clean Marathón a Girona

Etapa 1 de la Ultra Clean Marathon diumenge 19 de maig
Girona
Diumenge, 13/05/2018

La primera marató de l'Ultra Clean Marathon se celebra diumenge 13 de maig amb sortida des de Sant Feliu de Guíxols i arribada a Girona.

L'Ultra Clean Marathon és un gran repte esportiu i ambiental que es celebrarà del 13 al 19 de maig a Catalunya.

Durant 7 dies l’Albert Bosch i la Nicole Ribera, 2 esportistes compromesos amb el medi ambient, correran 7 maratons amb l’objectiu de recollir el màxim de RESIDUS, descobrint entorns de gran valor de casa nostra i conscienciant sobre la responsabilitat i la cura dels entorns naturals!

La primera marató té sortida de Sant Feliu de Guíxols direcció Girona tot seguint la ruta del Carrilet que ens permet gaudir dels valors paisatgístics i naturalístics que voregen el massís de les Gavarres. El Consorci de les Gavarres promou la conservació d'aquest espai forestal mitjançant diversos acords de custòdia amb els propietaris de la zona. A Girona l'Associació Naturalistes de Girona i l'Associació La Sorellona organitzen de 10 a 12 una neteja del riu Onyar, i un taller de bombes de llavor un cop arribin els corredors i corredores.

Cada etapa tindrà un total de 42 km. S'estableixen uns trams específics perquè les persones participants puguin triar la distància que volen fer; i tots estan calculats per arribar a la meta final de l'etapa junts des d'un punt concret d'entrada: 10 km, 5 km, 1 km.

Les inscripcions són gratuïtes a atrvés de la pàgina de l'Ultra Clean Marathon.

Data: 

Diumenge 13 Maig

Hora: 

06:30

Correu electrònic Organitzador: 
info@ultracleanmarathon.cat
Organitzador: 
Ultra Clean Marathon