Un món de tres zeros: conferència amb el Premi Nobel de la Pau 2006

Muhammad Yunus aposta per un nou sistema econòmic que converteixi l'altruisme en una força creativa tan podersa com l'interès propi. Font: Social Business City Barcelona
Barcelona
Dimarts, 13/11/2018

Conegut com un dels crítics més aguts de l’actualitat, el professor Muhammad Yunnus constata que el motor del capitalisme està trencat i condueix inevitablement a una desigualtat desenfrenada.

El proper dimarts 13 de novembre a les 16.30 h, Muhammad Yunus, Premi Nobel de la Pau 2006 impartirà al CaixaForum Barcelona la conferència: ‘Un món de tres zeros' centrada en la pobresa, l’atur i la contaminació a nivell global.

Muhammad Yunus és un emprenedor social, economista, banquer i líder social bangladesí que defensa un desenvolupament social i econòmic a través de Grameen Bank i els conceptes de microcrèdit i microfinances.

Muhammad lluita contra les desigualtat socials i vol crear un gran moviment que lluiti contra el creixement de la desigualtat amb una transformació del sistema socioeconòmic.

El 13 de novembre, el Premi Nobel de la Pau parlarà de la seva visió de l’estat de l’economia i la societat i les diverses maneres de les que, com a ciutadans podem fer front als problemes del capitalisme.

Per assistir a l'acte cal inscriure’s prèviament emplenant el formulari d’inscripció.

Data: 

Dimarts 13 nov

Hora: 

16:30

Organitzador: 
Social Business City Barcelona
Correu electrònic de l'organitzador: 
sbcbarcelona@sbcbarcelona.org