Una mirada feminista des de Nicaragua i Catalunya als objectius del desenvolupament sostenible

Una mirada feminista des de Nicaragua i Catalunya als objectius del desenvolupament sostenible
Barcelona
Dijous, 16/01/2020

Casa Amèrica Catalunya amb DESOS organitza la projecció de dos reportatges sobre la situació de la igualtat de gènere i les accions pel clima a Nicaragua.

Conèixer la realitat de Nicaragua entorn de dos dels assumptes que més rellevància tenen a escala mundial: la igualtat de gènere i el clima. Aquesta és la proposta de Casa Amèrica Catalunya, que projectarà dos reportatges que reflexionen sobre aquests grans temes. Des del punt de vista de la igualtat de gènere, María Palomares, directora executiva de Calala Fondo Mujeres; Montse Pineda, membre de l'Agenda 2030 feminista i Lorna Espinoza, del col·lectiu Feministes Autoconovocades per Nicaragua; conversen sobre el feminisme, els moviments de dones i del lideratge femení.
Per parlar sobre el clima, Magaly Castillo, una reconeguda activista i Amaru Ruiz, president de la Fundació del Río, reflexionen sobre la greu situació climàtica actual i quins canvis podem portar a terme per lluitar contra aquesta situació. Un cop finalitzades les projeccions, hi haurà un col·loqui amb María Palomares, Magaly Castillo i Montse Pineda.

Data: 

Dijous 16 gen

Hora: 

19:00

Correu electrònic Organitzador: 
americat@americat.barcelona
Organitzador: 
Casa Amèrica Catalunya