Univers d’Històries d’Europa al Món: Trobada intergeneracional

Avi amb el seu nét. Font: Gonzalo Malpartida, Flickr
Barcelona
Dissabte, 28/11/2015

L'UHEM vol reunir participants de múltiples condicions socials i capacitats per compartir històries a les Aules de la UAB.

Univers d’Històries d’Europa al Món (UHEM) és un projecte d’intercanvi intergeneracional de narrativa oral. A través d’aquest projecte es poden viure experiències fent servir arts escèniques, la dansa tradicional o la formació audiovisual. El proper dissabte dia 28 de novembre es farà una trobada amb persones de més de 70 anys i joves entre 8 i 18 anys. L'acte està organitzat per l'Àrea de Cultura de Càtedra UNESCO de Sostenibilidad-UPC i l'Associació Textura de Cultura.

Enguany, en la seva segona edició, s’hi sumen usuaris del Centre d’Esclerosi Múltiple i dos grups de l’Hospital de Sant Pau -el de neurologia i el d’oncologia pediàtrica-). També hi assisteixen l’IES Guillem Catà de Manresa, l’Escola de Vida Montserrat de Barcelona i l’Institut Guttmann.

Durant l'esdeveniment, nens i joves recolliran dels seus avis les històries que els avis sentien quan eren petits. Tot això es compartirà a les Aules de la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona), a la Casa de Convalescència Sant Pau. Per més informació, es pot consultar el lloc web de l'UHEM. La sol·licitud per poder participar es pot fer a través del formulari de contacte.

Data: 

Dissabte 28 nov

Hora: 

10:30

Organitzador: 
UHEM
Correu electrònic de l'organitzador: 
texturadecultura@gmail.com