V cicle Cinema a la fresca, cinema de lluites!

El cicle proposa un espai de reflexió i debat a través de les propostes dels grups activistes locals de l’SCI. Font: Unsplash.
Barcelona
Dijous, 13/06/2019 fins Dijous, 04/07/2019

El 13, 20 i 27 de juny i el 4 de juliol, el Servei Civil Internacional de Catalunya organitza les sessions a l’Àgora Juan Andrés Benítez, Barcelona.

Els propers dijous 13, 20 i 27 de juny i 4 de juliol, el Servei Civil Internacional de Catalunya (SCI) organitza el V cicle Cinema a la fresca, cinema de lluites!

L’edició d’enguany arriba amb una proposta de quatre pel·lícules que tracten els temes de les migracions, els drets LGBTI i el model ambiental.

El cicle proposa un espai de reflexió i debat a través de les propostes dels grups activistes locals de l’SCI.

El 13 de juny es projectarà ‘Coli suspect’ que posa el focus a les fronteres de la Unió Europea, les polítiques migratòries i de seguretat, amb un col·loqui amb la productora i dinamitzada pel grup activista Midcat.

El 20 de juny, la pel·lícula ‘Idrissa, crònica d’una mort qualsevol’, de la cooperativa Metromuster, abordarà la investigació sobre la mort d’un jove detingut al CIE de Barcelona.

El 27 de juny el projecte de La Directa, en col·laboració amb CEAR i SCI Catalunya, ‘Fugir per estimar i ser’ mostrarà les resistència del col·lectiu LGBTI del Marroc a Barcelona. Un treball finançat per la beca DevReporter i que comptarà amb un col·loqui amb les periodistes al finalitzar la projecció.

La sessió del 4 de juliolLes nostres energies’ és un documental d’Enginyeria Sense Fronteres sobre el model energètic de Catalunya. L’acte estarà dinamitzat pel grup d’activistes Justícia Climàtica.

Totes les projeccions són gratuïtes i obertes al públic.

Data: 

Dijous 13 juny

Hora: 

21:00

Organitzador: 
Servei Civil Internacional de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@scicat.org