V Jornada sobre el "Model La Fageda"

Jornada sobre el "Model La Fageda". Font: Plana web de La Fageda
Santa Pau
Divendres, 31/01/2014

Divendres 31 de gener, la cooperativa La Fageda obrirà les portes a entitats i a emprenedors/ores socials per tal de donar a conèixer "les claus d'èxit d'aquest projecte nascut per resoldre una problemàtica social".

Aquesta serà la cinquena edició de la Jornada sobre el "Model La Fageda". Fa poc més d'un any que es van començar a realitzar aquestes jornades i des de La Fageda expliquen que en aquest temps "hi han participat més de 100 emprenedors/ores de diversos punts de l'Estat espanyol i del món, que busquen inspiració en experiències d'èxit".

La jornada s'adreça a totes aquelles persones i/o entitats interessades en conèixer el projecte de la Fageda de la mà del seu fundador i president, Cristóbal Colón. Està especialment destinada a emprenedors/ores socials.

El programa inclou una visita guiada per les instal·lacions i sessions de treball i intercanvi sobre el model La Fageda. Tindrà lloc divendres 31 de gener, de 9.45 a 16.30 hores, a la seu de La Fageda (Mas Els Casals, s/n. Santa Pau). El preu serà de 75 euros per persona i inclourà l'esmorzar, el dinar i la documentació. Cal reservar plaça escrivint a comunicacio[arrova]fageda.com o trucant al 972 681010 (cal preguntar per Albert Riera o Ester Carreras). Les places són limitades i s'assignaran per ordre d’inscripció.

La Fageda és una cooperativa d'iniciativa social sense ànim de lucre, amb experiència de més de 30 anys en la integració laboral de les persones de la comarca de la Garrotxa (Girona) amb discapacitat intel·lectual o trastorns mentals severs. En l'actualitat hi treballen un total de 270 persones.

Data: 

Divendres 31 gen

Hora: 

09:45

Correu electrònic Organitzador: 
comunicacio@fageda.com
Organitzador: 
La Fageda