V Trobada d'Energies Comunitàries

Programa de la V Trobada d'Energies Comunitàries
Barcelona
Dilluns, 28/05/2018 fins Diumenge, 03/06/2018

La cinquena edició de la Trobada d'Energies Comunitàries es caracteritza per centrar-se en el moviment comunitari d'un barri en concret: La Verneda i la Pau. Tindrà lloc del 28 de maig al 3 de juny i la inscripció es pot fer fins al 25 de maig.

El programa de la trobada inclou presentacions, debats i tallers entre el dilluns 28 de maig i divendres 1 de juny, així com diverses exposicions de diferents col·lectius. Les activitats tractaran temes, com ara, com enfortir la ciutadania, espai públic i gènere, com resoldre problemàtiques de carrer a través de la seguretat humana, la violència contra les dones i la representació de les dones als mitjans de comunicació. També es farà una trobada de dones cosidores i es presentaran projectes sobre salut, educació i serveis socials al barri.

Les dones centraran part important de la jornada i també de les exposicions que es podran visitar en el marc d'aquesta: 'Les invisibles de Roquetes' del Centre Ton i Guida, 'La representació dels cossos de les dones' de Drac Màgic, 'Som nostres' de la Fundació Surt i 'Dones de Barcelona. Itineraris històrics' de la Regidoria de Dona i Drets Civils i els Consells de Dones dels Districtes de Barcelona.

El Casal de barri la Pau-Piramidón, el Casal de barri Verneda, el Centre Cívic Sant Martí, el Casal Cívic La Pau, la zona enjardinada del Casal Infantil El Drac i la plaça de la Pau seran els escenaris de la trobada.

La inscripció es podrà realitzar fins al 25 de maig.

Una vintena d'organitzacions del barri de La Verneda i la Pau han participat en la configuració de les activitats d'aquesta trobada.

Data: 

Dilluns 28 Maig

Hora: 

10:30

Organitzador: 
Energies Comunitàries
Correu electrònic de l'organitzador: 
-