Vermut de seguretat informàtica

Vermut de seguretat informàtica
Barcelona
Dissabte, 17/12/2016

Aquest vermut tractarà sobre aspectes de la seguretat informàtica relacionades amb la protecció de fonts i privacitat a la xarxa. Comptarà amb la presència de persones referents del món de la seguretat informàtica.

El col·lectiu Hacks Hackers organitza per aquest proper dissabte 17 de desembre, un vermut per tractar diversos aspectes sobre la seguretat informàtica que necessiten diversos col·lectius de la informació. Aquest vermut es realitzarà al BlackLab Brewhouse i serà totalment gratuït.

L'objectiu de l'esdeveniment és tractar sobre els problemes de seguretat a Internet que reben reben els periodistes, com millorar la teva privacitat a la xarxa, com enviar correus electrònics de forma totalment segura i com treballar en entorns segurs.

El programa del vermut és el següent:

  • 12:30 a 13:00. La Sílvia Puglisi, enginyera de programari, membre del grup Barcelona Cibersegurity i actualment treballant al Projecte Tor, realitzarà la xerrada «Cybersecutiry 101», que tractarà sobre aspectes bàsics de seguretat informàtica.
  • 13:00 a 13:40. El Jordi Iparraguirre, enginyer informàtic, vicedegà del Col.legi d'Informàtics de Catalunya i organitzador de la Cryptoparty, parlarà sobre idees bàsiques per millorar la seguretat i la privacitat a Internet, com per exemple la gestió i us de claus de pas i com configurar correctament la protecció per navegar per Internet.
  • 13:40 a 14:00 «Networking»

Per assistir al vermut cal confirmar assistència en aquest registre.

Data: 

Dissabte 17 des

Hora: 

12:30

Organitzador: 
Hack Hackers Barceñpma
Correu electrònic de l'organitzador: 
http://hackshackers.com/