Vèrtex, l’esplai multiplica!

Vèrtex, l’esplai multiplica!
Vilafranca del Penedès
Dissabte, 14/04/2018 fins Diumenge, 15/04/2018

La gran trobada del MCECC preveu reunir més de 5000 persones, amb infants, adolescents, joves, i monitors i monitores de centres d’esplai d’arreu del territori.

El Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans de la Fundació Pere Tarrés (MCECC) es troba davant d’un dels seus majors reptes de la seva història. 5 anys després de consolidar-se en la seva dimensió catalana, la primera gran trobada general serà un fet els dies 14 i 15 d’abril a Vilafranca del Penedès. L’esdeveniment preveu reunir més de 5000 persones, amb infants, adolescents, joves, i monitors i monitores provinents de centres d’esplai d’arreu del territori català.

Sota l’eslògan ‘L’Esplai Multiplica!’, Vèrtex vol esdevenir un punt de trobada per a totes aquelles persones que comparteixen una mateixa manera d’entendre l’educació en el lleure a l’esplai. Així doncs, la capital de l’Alt Penedès es transformarà, durant un cap de setmana, en un gran espai de reflexió per compartir experiències, transmetre valors i posar de manifest com l’esplai és una autèntica eina de transformació social.

Inscripcions

Data: 

Dissabte 14 abr

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Moviment de Centres d'Esplais Cristians Catalans
Correu electrònic de l'organitzador: 
secretaria.mcecc@peretarres.org