Vetlla davant del CIE de Barcelona

Cada gener, s’organitza un acte en solidaritat amb les persones internes al Centre d’Internament d’Estrangers (CIE) de la Zona Franca de Barcelona. Foto: Fundació Migra Studium
Barcelona
Dissabte, 22/01/2022

La Fundació Migra Studium farà una vetlla de pregària davant del Centre d’Internament d’Estrangers (CIE) de la Zona Franca de Barcelona el dissabte 22 de gener a les 18h.

Cada mes de gener, s’organitza un acte en solidaritat amb les persones internes al Centre d’Internament d’Estrangers (CIE) de la Zona Franca de Barcelona per denunciar el seu patiment i la vulneració dels seus drets. La vetlla de pregària és una iniciativa del grup de visites al CIE de la Fundació Migra Studium i compta amb l’adhesió de més de setanta entitats i col·lectius, entre els quals hi ha l’Hospital de Campanya Santa Anna, IRIDIA i Càritas Diocesana de Barcelona. Totes reclamen que es tanqui el centre.

El lema d’aquest any és ‘Prou internaments i expulsions. Volem hospitalitat!’ i té l’objectiu de denunciar com la situació de pandèmia complica encara més les condicions de supervivència a dins del CIE.

Les entitats i familiars de persones internes es queixen que durant vuit mesos no es van permetre les visites de la família ni de membres de les ONG al centre de la Zona Franca. I afirmen que encara avui l’acompanyament de les persones internes pateix obstacles i limitacions que van molt més enllà de les mesures sanitàries que es podrien considerar lògiques en temps de pandèmia.

Per participar a la vetlla de pregària davant del CIE de Barcelona cal fer la inscripció.

Tota la informació de la mobilització es pot consultar al web de la Fundació Migra Studium.

Data: 

Dissabte 22 gen

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Fundació Migra Studium
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@migrastudium.com