VI Caminada contra el càncer

Persona caminant. Font: Pixabay
Lleida
Diumenge, 23/09/2018

El dia 23 de setembre se celebra un esdeveniment solidari d'AECC Lleida amb un recorregut de 10km amb sortida a la canalització del riu Segre.

L’AECC Lleida ha organitzat la sisena edició de la ‘Caminada contra el càncer’, un esdeveniment solidari que tindrà lloc el pròxim 23 de setembre a les 10.00h a la Passarel·la dels Camps Elisis. La sortida de la caminada es farà a la canalització del riu Segre i el recorregut tindrà una extensió de 10km.

Les inscripcions estan obertes a tothom i inclouen una motxilla esportiva, avituallament i molts altres obsequis. La mateixa tindrà un cost de 10 euros per a adults i de 5 euros per a infants fins a 8 anys. A més, les persones participants entraran en el sorteig de diferents productes solidaris.

Un cop acabi la caminada hi haurà sessions de zumba i altres activitats per a grans i petits. Cal dir que els fons obtinguts en aquesta caminada aniran destinats a donar continuïtat als serveis i prestacions gratuïtes de l’entitat, com són l’atenció psicològica individual i grupal, serveis de fisioteràpia, l’orientació social, laboral i medico-sanitària o les colònies per a nens i nenes amb càncer.

Data: 

Diumenge 23 set

Hora: 

10:00

Organitzador: 
AECC Contra el Càncer - Lleida
Correu electrònic de l'organitzador: 
lleida@aecc.es