VI Fira d’Entitats de Voluntariat Internacional #TornaCanviada

Paradeta de la Fira
Barcelona
Dijous, 24/01/2019

Un total de 13 entitats presentaran les seves propostes per fer voluntariat de curta i llarga durada a més de 30 països.

La VI Fira d’Entitats de Voluntariat Internacional es farà a partir de les 17.30 hores a Barcelona a la seu de Lafede.cat, que és l'entitat que organitza l'esdeveniment. La idea d'aquesta proposta és donar a conèixer destinacions per fer estades de voluntariat i ajudar a preparar-les.

Les estades de voluntariat internacional són propostes de coneixement de diferents realitats en altres països amb una vocació educativa. El treball que duen a terme sobre el terreny les organitzacions que les ofereixen no depèn mai de les tasques que desenvolupen els voluntaris i les voluntàries.

L’any 2018 la Fira d’Entitats de Voluntariat Internacional es va fer a la Plaça Pere Coromines del barri del Raval de Barcelona i hi van assistir més de 300 persones. Entre d'altres activitats, es van fer presentacions d'experiències de persones que havien estat en anys anteriors a El Salvador i a Colòmbia. També es va fer la gravació d'un programa especial de 'Solidaris' de Catalunya Ràdio.

Existeix una preocupació entre les ONG que treballen en aquest sector degut a certes iniciatives que han anat sorgint darrerament que ofereixen projectes de voluntariat internacional amb la intenció de fer negoci. Lafede.cat ha fet un recull de consells i recomanacions per poder escollir de manera segura sense caure en falses ofertes de voluntariat.

Data: 

Dijous 24 gen

Hora: 

17:30

Organitzador: 
Lafede.cat
Correu electrònic de l'organitzador: 
informacio@lafede.cat