Vídeo musical a favor de la Gent Gran

Font: Amics de la Gent Gran
Dimarts, 29/09/2015

Amics de la Gent Gran enregistra un vídeo musical, amb la voluntat de donar a conèixer la tasca social i sensibilitzadora que realitzen. El vídeo s'estrenarà el proper 29 de setembre.

Persones grans acompanyades, voluntàries i voluntaris, així com membres de l’equip tècnic de l’entitat han participat en aquesta gravació, que va tenir lloc el 17 de juliol a les oficines de l’entitat a Barcelona, situades al número 3 del carrer Grassot.

Per a l’enregistrament del vídeo han comptat amb la col·laboració del grup de música Desconeguts. Els components d’aquesta formació també han participat en la gravació, que compta amb la cançó Superpep, cedida pel mateix grup, com a banda sonora. El vídeo mostra un recorregut pels diferents espais de l’entitat, sempre amb la presència de les persones grans que acompanyen, persones voluntàries i persones tècniques.

L’estrena d’aquest vídeo musical tindrà lloc el proper dimarts 29/09 a les 17h als @Cinemes_Girona amb motiu de la commemoració de l’1 d’Octubre, Dia Internacional de les Persones Grans.

L'entrada és lliure i l'aforament limitat. Inscripcions: al telèfon 932 076 773 o a info@amicsdelagentgran.org.

Data: 

Dimarts 29 set

Hora: 

17:00

Organitzador: 
Amics de la Gent Gran
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@amicsdelagentgran.org