Videoconferència sobre la Viquipèdia i els seus projectes germans a l’aula.

Fotografia d'una videoconferència. Imatge de Corporación ApropiACYT. Llicència d'ús CC BY 2.0
Dimarts, 07/04/2020
(En línia)

La videoconferència està pensada per al personal docent i les persones que són usuàries novells de l’univers wikimedia. La videoconferència forma part del cicle organitzat per fer front el confinament del COVID 19.

Amical Wikimedia ha organitzat una videoconferència titulada «La Viquipèdia i els seus projectes germans a l’aula: recursos i oportunitats». La videoconferència es farà el dimarts 7 d’abril, de les 17.00 h fins a les 18.30 h. La sessió està orientada personal docent, però també a persones usuàries novells que volen conèixer el funcionament bàsic de la Viquipèdia i els seus projectes germans.

La sessió estarà dirigida per Xavier Denga. Es realitzarà a través de Jitsi, una plataforma per realitzar videoconferències que és programari lliure. S’hi podrà accedir des de qualsevol ordinador, mòbil o tauleta. Per assistir a la videoconferència només cal enviar un correu electrònic aquí o apuntar-vos en la següent pàgina de la Viquipèdia.

Aquesta activitat està integrada dins el cicle de videoconferències organitzada per Amical Wikimedia, a causa del confinament decretat per lluitar contra la pandèmia de la Covid-19. Podeu veure la resta de videoconferències programades en aquest enllaç.

Data: 

Dimarts 07 abr

Hora: 

17:00

Correu electrònic Organitzador: 
coordinacio@wikimedia.cat
Organitzador: 
Amical Wikimedia