VII Fira d’Economia Solidària de Catalunya

La ciutadania s'apropa als estands per demanar informació sobre projectes d'economia social. Font: FESC
Barcelona
Divendres, 26/10/2018 fins Diumenge, 28/10/2018

La #FESC2018 se celebrarà els propers 26, 27 i 28 d’octubre i les sobiranies serà el tema central a Fabra i Coats.

La setena edició de la Fira d’Economia Solidària de Catalunya (FESC) té un repte: aconseguir que tota la societat sigui partícip i corresponsable de tot allò que la concerneix. ‘D’aquelles llambordes, aquestes alternatives’ és el títol triat per una #FESC2018 que es consolida com a espai referent de les economies transformadores i que posarà com a tema principal les sobiranies.

Tres eixos principals vertebraran la fira: la sobirania en la gestió de recursos, la sobirania econòmica i la sobirania relacional. Durant la fira es podran fer compres solidàries i responsables amb ecosols, la moneda social de la #FESC2018. En cap cas es podrà pagar amb euros. A més es tornarà a repetir el format de la Nit de l’Economia Solidària, amb un sopar valorat amb 10 ecosols que acollirà un màxim de 400 persones. Els tres dies acolliran xerrades, espectacles, concerts i activitats gratuïtes on també la canalla tindrà l’oportunitat de trobar el seu espai.

Els propers 26, 27 i 28 d’octubre el recinte Fabra i Coats acollirà l’espai d’exposició i de xerrades de la fira. La FESC és oberta i gratuïta per a tothom.

Data: 

Divendres 26 oct

Hora: 

00:00

Organitzador: 
Xarxa d'Economia Solidària de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@xes.cat