VIII Curs d'Iniciació a l'Ornitologia de l'Apnae

VIII curs d'iniciació a l'ornitologia amb Apnae (imatge:@bru)
Castelló d'Empúries
Dimarts, 10/03/2015

Apnae organitza el VIII Curs d'Iniciació d'Ornitologia, amb 7 sessions teòric pràctiques entre el 21 de març i el 6 de juny, al Cortalet dels Aiguamolls de l'Empordà.

El curs consta de diferents sessions teòrico -pràctiques i el pot realitzar tothom que vulgui conèixer i observar ocells en diferents ambients, tot aprenent a diferenciar-los. Sessions (matí i tarda) :
21 de març: Una passió: les aus. Sortida de tarda pel Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà i ponència magistral a càrrec de Jordi Sargatal i "Com observar ocells" a càrrec de Dani Valverde.
11 d'abril: Mar i muntanya, la sirena i el pastor. Sessió pràctica matinal al Parc Natural del Cap de Creus i sessió teòrica a la tarda "Els ocells marins" a càrrec de Gerard Carbonell i Ponç Feliu al monestir de St. Pere de Rodes.
25 d'abril: La plana, la cabana i el paisatge més humanitzat. Sessió pràctica matinal a la plana nord-empordanesa i sessió teòrica a la tarda "Els ocells de plana i conreu" a càrrec de Joan Morales al Centre Cívic d’El Far d’Empordà.
9 de maig: Els aiguamolls i l’anellament. Sessió pràctica matinal al Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà i sessió teòrica a la tarda “ Els ocells d’aiguamoll” a càrrec d’Hubert Mas al Mas El Cortalet, Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà.
23 de maig: La muntanya. L'alta i la no tan alta. Sessió pràctica matinal a Coll de Barraques i sessió teòrica a la tarda "Els ocells de muntanya i roca" a càrrec de Dani Valverde al Centre d'Educació Ambiental de l'Alt Ter "El Molí Petit".
30 de maig: On observar i com fotografiar ocells. Sessió teòrica a la tarda al Mas El Cortalet "On observar ocells" a càrrec de Joan Morales" i "Com fotografiar els ocells" a càrrec de Carles Ginès. Sortida pràctica de fotografia.
6 de juny: Conferència oberta de cloenda. Posteriorment, hi haurà sopar (no inclòs al preu del curs) i l’entrega de diplomes.
Preu del curs: 75€ (socis) i 90€ (no socis). Places limitades.
Inscripcions: del 8 de gener al 10 de març del 2015
Data: 

Dimarts 10 març

Hora: 

00:01

Organitzador: 
APNAE (Associaciació d'Amics del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà)
Correu electrònic de l'organitzador: 
apnae@apnae.org