VIII Jornada de drogodependències

VIII Jornada de drogodependències
Divendres, 15/04/2016

Projecte Home organitza el proper 15 d'abril la jornada "L'abordatge de les adiccions: una mirada al futur".

La Jornada de Drogodependències va destinada a tot l’alumnat de la Universitat de Barcelona així com tots aquells professionals i estudiants interessats en l’àmbit de les addiccions.

L’acte d’inauguració de la jornada comptarà amb la participació de Dídac Ramírez, rector de la Universitat de Barcelona, Maite Fandos, diputada delegada de Benestar Social de la Diputació de Barcelona, i Joan Guix, secretari de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya.

Programa

La jornada començarà amb la ponència “Ciència i caritat: una mirada provocativa”, a càrrec d’Albert Sabatés, director de l’Obra Social Santa Lluïsa de Marillac. Begoña del Pueyo, periodista d’Onda Cero especialitzada en addiccions, farà la presentació d’aquesta ponència.

Seguidament, es durà a terme una taula rodona amb el títol “Drogues, salut i realitats socials”. Presentada i moderada per Carme Iniesta, responsable de Programes per a l’Autonomia i la Inserció Social de la Generalitat de Catalunya, la taula comptarà amb la participació d’Ana Adán, doctora en psicologia i professora titular del Departament de Psiquiatria i Psicobiologia Clínica de la UB; Ferran Busquets, director d’Arrels Fundació; i Sonia Fuertes, vicepresidenta d’ECAS i subdirectora de l’àrea d’Inserció Social de la Fundació Salut i Comunitat.

Tancarà la jornada una altra taula rodona, titulada “Apoderant una nova generació”. La moderarà Cristina Delgado, coordinadora dels programes de prevenció de Projecte Home Catalunya, i hi participaran Jaume Larriba, director tècnic de l’Associació PDS-Promoció i Desenvolupament Social; Jordi Bernabeu, psicòleg del Servei de Salut Pública de l’Ajuntament de Granollers; i Anna Sison, psicòloga clínica i terapeuta familiar de la Subsecció d’intervenció de drogodependències del Centre SPOTT.

Aquelles persones que hi estiguin interessades ja poden fer la inscripció.

  • Dia i hora: Divendres 15 d'abril – 9.00 a 14.00h
  • Lloc: Aula Magna de l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes, 585)
  • Preu: 20€
Data: 

Divendres 15 abr

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Projecte Home