Violències masclistes, refugi i asil

Cartell del curs "Violències masclistes, refugi i asil"
Barcelona
Dilluns, 18/12/2017 fins Dilluns, 29/01/2018

Aquest curs pretén donar eines als i a les professionals que treballen a serveis d'atenció en violències de gènere perquè puguin incorporar la perspectiva de la migració i el refugi a la seva feina.

La Fundació Surt ofereix una formació sobre refugi i asil adreçada a professionals de la integració, l’assistència social i els àmbits jurídic, educatiu i sanitari que treballen en serveis d’abordatge, acompanyament i prevenció de situacions de violències masclistes. El curs s’emmarca en el projecte europeu "Building a safety net for migrant and refugee women".

El curs "Violències masclistes, refugi i asil" consta de tres sessions, que es desenvoluparan el 18 de desembre i 15 i 29 de gener, en horari de matí, a la seu de l'Associació de Mestres Rosa Sensat (Av. de les Drassanes, 3. Barcelona). Cada sessió se centrarà en una temàtica: Tràfic d'essers humans i asil; feminisme i migració; i interseccionalitat aplicada a l'abordatge de les violències masclistes.

La inscripció es pot realitzar a través d'aquest formulari. Per a qualsevol dubte es pot contactar a assistant2[arrova]surt.org

Des de Surt expliquen que "arran la crisi de persones refugiades a Europa, emergeixen o prenen més força diverses manifestacions de la violència masclista contra les dones refugiades i sol·licitants d'asil". Afirmen que "el fenomen agafa tal magnitud que diversos organismes i institucions internacionals han assenyalat la urgència de promoure mesures polítiques específiques dirigides a prevenir la violència masclista envers les dones refugiades".

Data: 

Dilluns 18 des

Hora: 

10:00

Correu electrònic Organitzador: 
assistant2@surt.org
Organitzador: 
Fundació Surt