Viquimarató del Dia de les Escriptores

L'Ateneu Barcelonès, lloc d'acollida de la Viquimarató del Dia de les Escriptores. Imatge de Pere López. Llicència d'ús CC BY SA 3.0
Barcelona
Dissabte, 22/10/2016

Aquesta Viquimarató es celebrarà el proper dissabte 22 d'octubre a l'Ateneu Barcelonès. Està englobada dins el Projecte Viquidones i el seu grup de treball Espai Viquidones UPF.

Aquest dissabte 22 d'octubre, a l'Ateneu Barcelonès, de les 10.00h fins les 13.00h, es celebrarà una Viquimarató dedicada a les dones escriptores. L'objectiu d'aquesta trobada, és millorar la presència de les dones vinculades a l'escriptura a la Viquipèdia .

Aquesta trobada es celebra en el marc del Dia de les Escriptores, celebració que té com objectiu fer visibles les dones en la literatura, amb l'objectiu de reduir, la discriminació soferta al llarg de la història. Aquesta activitat també està emmarcada dins el Projecte Viquidones, del grup de treball Espai Viquidones de la UPF. Aquest grup de treball es reuneix tots els dimarts de les 17.00h fins les 20.00h, a la UPF.

Per assistir a la Viquimarató, cal registrar-se prèviament aquí. No cal tenir experiència en l'edició d'articles de la Viquipèdia. Caldrà portar ordinador portàtil.

Data: 

Dissabte 22 oct

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Amical Wikimedia
Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacio@wikimedia.cat