Viquitrobada 2019 a Cervera

 Font:
Cervera
Dissabte, 30/11/2019 fins Diumenge, 01/12/2019

Els dies 30 de novembre i 1 de desembre tindrà lloc a Cervera la trobada anual de la comunitat editora de l'enciclopèdia en línia Viquipèdia.

El municipi de Cervera, enguany Capital de la Cultura Catalana, acollirà els dies 30 de novembre i 1 de desembre la XII Viquitrobada que agrupa anualment editors i editores de la Viquipèdia, l’enciclopèdia en línia dotada de contingut de manera desinteressada pels mateixos lectors i lectores.

La trobada està organitzada per Amical Wikimèdia, l'entitat té com a objectiu “que la suma de tot el saber humà estigui disponible lliurement en català, i que tot el coneixement sobre la cultura catalana sigui accessible per tothom en qualsevol llengua”, i planteja una estructura de dos dies on tindran lloc tallers, debats i l'Assemblea General de l'entitat.

La programació d'aquestes jornades no està tancada, ja que prenten comptar amb les propostes dels mateixos editors i editores per a dotar de contingut la trobada. Podeu consultar la programació i proposar continguts a la seva pàgina web on es va actualitzant s'encarreguen d'actualitzar-la. Les inscripcions també cal fer-les d'aquest enllaç al seu web.

Data: 

Dissabte 30 nov

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Amical Wikimèdia
Correu electrònic de l'organitzador: 
coordinacio@wikimedia.cat