Viquitrobada a València

Viquitrobada a València
València
Dissabte, 26/11/2016 fins Diumenge, 27/11/2016

El proper 26 i 27 de novembre es celebrarà a València la Viquitrobada 2016. Aquesta jornada serveix per reunir els usuaris i usuàries de la Viquipèdia i persones interessades en el coneixement lliure.

Amical Wikimedia és l'organitzador de la Viquitrobada 2016 que es celebrarà a València el proper dissabte 26 de novembre i el diumenge 27 de novembre. Tot i que s'organitza en dos dies, el dia central de la trobada serà el diumenge 27. La Viquitrobada es realitzarà al Museu Valencià d'Etnologia.

Durant la trobada hi hauran tallers de Wikidata, infotaules, Content Translator, Edit Review Imprements i Apertium. També hi haurà xerrades sobre Wikimedia, categories i gènere, admissibilitat i informació local, i relacions interwikis. També hi haurà una ponència de la Ester Bonet, de l'espai Viquidones, projecte que té com a objectiu millorar la visibilitat de les dones a la Viquipèdia. Pau Giner, l'únic valencià que treballa per la Fundació Wikimedia, com a responsable del software de traducció, també farà una xerrada durant la Viquitrobada.

La programació de la Viquitrobada encara és en obert. Qualsevol assistent a la Viquitrobada, i que sigui usuari o usuària de la Viquipèdia, pot aportar propostes mitjançant aquesta pàgina. De moment, podeu consultar el programa temporal aquí. Les inscripcions es poden fer aquí.

Amical Wikimedia és l'entitat que agrupa els usuaris i usuàries de la Viquipèdia de parla catalana.

Data: 

Dissabte 26 nov

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Museu Valencià Etnologia
Correu electrònic de l'organitzador: 
http://www.museuvalenciaetnologia.es/ca/content/contacte