Voleu crear una associació a Barcelona? VII sessió informativa

Com crear una associació
Barcelona
Dimecres, 14/12/2016

Torre Jussana impulsa un seguit de sessions informatives per donar a conèixer tot el que cal saber a l'hora de d'engegar un projecte.

Teniu un projecte en ment i no sabeu en quina forma jurídica encaixa? Torre Jussana ofereix una sèrie de sessions informatives per aprendre quines són les característiques de les diferents formes jurídiques sense ànim de lucre per tal que acabeu de decidir si el vostre projecte encaixa amb el model associatiu.

En aquesta setena sessió, els i les assistents també coneixeran quins són els passos a seguir per crear una associació i d’altres aspectes que cal saber per tal de garantir el bon desenvolupament i funcionament d’una associació com, per exemple, com realitzar el Pla d’Entitat o quines obligacions fiscals tenen les associacions, entre d’altres qüestions.

Aquelles persones que estiguin interessades en aquesta jornada, ja poden realitzar la seva inscripció omplint el següent formulari.

D'altra banda, també podeu comprovar si el vostre projecte s’escau amb la fórmula jurídica associativa realitzant el següent Test-Idea.

Data: 

Dimecres 14 des

Hora: 

17:00

Organitzador: 
Torre Jussana
Correu electrònic de l'organitzador: 
tjussana@bcn.cat