Vols crear un grup de voluntariat contra els plàstics a les platges?

Sortida formativa per la recollida i mostreig de brossa de les platges a la Platja del Baixador a Castelldefels, amb el projecte #PlatjaNeta
Castelldefels
Dijous, 25/07/2019

Sortida formativa per la recollida i mostreig de brossa de les platges a la Platja del Baixador a Castelldefels, amb el projecte #PlatjaNeta

La presència de residus abandonats, especialment plàstics, als espais naturals, platges i mar, és una qüestió molt greu identificable a simple vista.

La Xarxa de Voluntariat Ambiental, ecounion, Surfrider i la Fundació Rezero organitzen una sortida formativa per a totes aquelles persones que organitzen recollides de residus a les platges o volen crear un gru de voluntariat.
Durant la jornada proposen una sortida formativa, perquè, a banda de retirar residus de l’entorn natural, la informació que es trobi pugui servir a elaborar informes científics que després serveixin per exigir canvis polítics.

Els mostrejos de brossa segons el protocol #PlatjaNeta són molt senzills de fer, però, en canvi, l’aportació de dades és molt valuosa.

La sessió teòrico-pràctica és a la platja del Baixador de Castelldefels: es repassarà el protocol i es farà una recollida de residus a la platja. T’hi apuntes?

Per a més informació i inscripcions pots escriure a comunicacio@xvac.cat

Data: 

Dijous 25 jul

Hora: 

17:00

Correu electrònic Organitzador: 
comunicacio@xvac.cat
Organitzador: 
Platja Neta