Vols descobrir els secrets de l'Instagram?

Imatge il·lustratiu curs Instragram
Tarragona
Dijous, 06/08/2015

Si vols conèixer els secrets de l'Instagram, inscriu-te a la Biblioteca Pública de Tarragona al curs avançat sobre aquesta aplicació mòbil per fer, editar i compartir fotos a les xarxes socials.

La Biblioteca Pública de Tarragona, amb la col·laboració de la Comunitat d'Instagramers del Camp de Tarragona, ha organitzat un taller gratuït avançat sobre Instagram i altres eines com Snapseed adreçat a persones usuàries d'aquestes eines.

Les inscripcions es poden fer a la Biblioteca o per correu electrònic bptarragona.cultura@gencat.cat. Les places són limitades.

Els trets més característics d'Instagram són que les fotografies prenen un format quadrat, que recorda les Polaroid i que inclou un nombre limitat de filtres que manipulen els paràmetres lumínics, de temperatura i saturació del color de la imatge, que ofereixen un resultat orientat a produir efectes visuals. Instagram compta amb més de 100 milions d’usuaris a tot el món, i diàriament es pengen més de 5 milions de fotografies. Les fotografies poden ser valorades i comentades pels seguidors i també es poden compartir a altres xarxes com Facebook, Twitter, Pinterest o Foursquare.

Data: 

Dijous 06 ag

Hora: 

18:00

Correu electrònic Organitzador: 
bptarragona.cultura@gencat.cat
Organitzador: 
Biblioteca Pública de Tarragona i Comunitat d'Instagramers del Camp de Tarragona