Voluntariat Boscos Mediterranis

 Font:
Vimbodí i Poblet
Diumenge, 24/11/2019

T'agrada el bosc? Aquest diumenge 24 vine a ajudar a la recuperació del Bosc de Poblet amb el GEPEC-EdC i el PNIN de Poblet. Busquen 15 persones que vulguin donar un cop de mà per millorar el bosc del Paratge de Poblet. Els ajudes?

Vine a fer voluntariat al bosc de Poblet, descobreix com es fa la gestió d'un bosc mediterrani i ajuda a conservar-lo!

A la cinquena jornada de voluntariat 2019 s'acabaran les feines d'arranjament del Camí font del Ginebre.

Que necessito per fer voluntariat?

  • Has de ser major d'edat
  • Ganes de participar en la gestió del bosc i un mínim de forma física. No calen coneixements de gestió forestal ni de recuperació de camins.

Que he de saber sobre el voluntariat?

  • L’organització es fa càrrec del menjar de tots els dies (esmorzar, dinar i sopar) i proporciona les eines pels treballs.
  • Per les jornades de més d'un dia ofereixen allotjament al Monestir de Poblet a només 5€ la nit, també s'hi pot dormir el dia abans de començar el voluntariat, per coneixèr-se i començar ben puntuals.
  • Cal abonar una fiança de 20€ en concepte de reserva de plaça. Si ho demanes et retornaran l'import, sino la pots deixar com a donatiu per ajudar a la gestió d'aquesta activitat i altres projectes en favor de la natura (ho podràs desgravar a la declaració de la renda).
  • Cada jornada està limitada a grups de 15 persones màxim que s'acceptaran per rigorós ordre d'inscripció i un cop realitzat el dipòsit de la fiança.

La inscripció és indispensable així com la fiança de 20 euros, que pots demanar que se't retorni un cop acabada l'activitat.

​Trobaràs el calendari d'activitats i la resta d'informació al pdf.

Consulta tota la informació al web del GEPEC-EdC és IMPORTANT que ho llegeixis tot!

Inscriu-te!

El PNIN de Poblet i el projecte
El Programa Voluntariat Boscos Mediterranis neix amb la voluntat de desenvolupar un programa de treball, per tal de donar a conèixer l’espai mitjançant activitats de voluntariat i organitzar accions en el marc de l’espai natural.
És un projecte fruit d’una aliança entre del PNIN de Poblet i el GEPEC-Ecologistes de Catalunya, destinat a endegar una campanya pilot de voluntariat forestal en tot l’àmbit del parc i aproximar-lo als ciutadans, participant en la gestió d’un bosc mediterrani d’alt interès ecològic, especialment el bosc de Poblet, una extensa massa forestal d’àmplia biodiversitat, per tal de conèixer les seves particularitats, la història, la gestió passada, actual i futura. Un moment clau per entendre les repercussions del canvi climàtic i els seus efectes en els boscos mediterranis.

Data: 

Diumenge 24 nov

Hora: 

09:00

Organitzador: 
GEPEC-EdC
Correu electrònic de l'organitzador: 
gepec@gepec.cat