Voluntariat de Boscos Mediterranis

Voluntariat de Boscos Mediterranis.
Poblet
Diumenge, 27/09/2020 fins Diumenge, 15/11/2020

Després de dues edicions realitzades amb èxit, el Voluntariat de Boscos Mediterranis encara la tercera, que començarà amb una primera jornada el 27 de setembre i acabarà el cap de setmana del 14 i 15 de novembre.

El Grup d'Estudi i Protecció dels Ecosistemes Catalans (GEPEC), juntament amb el Paratge de Poblet i amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona han organitzat la tercera edició d’aquest voluntariat que té com a principals objectius acostar la gestió del bosc mediterrani a les persones interessades, millorar el Bosc de Poblet i donar a conèixer el bosc així com les espècies que hi viuen.

Al llarg de cinc jornades d’entre un, dos i tres dies, les persones voluntàries realitzaran treballs silvícoles, millores d’itineraris, treballs de prevenció d’incendis i arranjaments de senders al Bosc de Poblet. A més d’ajudar en aquestes feines, les persones voluntàries podran gaudir de visites culturals i anar a veure alguns punts d’interès de la zona.

A cada jornada es facilitaran coneixements sobre l’entorn on es treballarà. Per participar al voluntariat no calen coneixements previs i també es proporcionen les eines necessàries, però cal portar roba i calçat adequat i es recomana portar guants de treball. Així mateix, l’organització es farà càrrec dels àpats. En el cas de les jornades de més d’un dia, els voluntaris s’allotjaran al Monestir de Poblet per 5 euros la nit.

A cada jornada s’haurà proporcionar una fiança de 20 euros, el retorn de la qual es podrà demanar un cop acabada la jornada. Per inscriure’s al voluntariat cal anar a aquest enllaç.

Aquestes són les dates de l’edició de 2020:

  • 27 de setembre
  • 10, 11 i 12 d’octubre
  • 24 i 25 d’octubre
  • 31 d’octubre i 1 de novembre
  • 14 i 15 de novembre
Data: 

Diumenge 27 set

Hora: 

09:00

Organitzador: 
GEPEC-EdC
Correu electrònic de l'organitzador: 
secretaria@gepec.cat