Voluntariat en l’àmbit de la salut

Escola de Formació de la FCVS. Font: Federació Catalana de Voluntariat Social
Barcelona
Dissabte, 09/02/2019

La FCVS organitza un curs per enfortir la figura de la persona voluntària i dotar-la de les eines i recursos bàsics per a poder desenvolupar la seva tasca.

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) ha organitzat la formació ‘Voluntariat en l’àmbit de la salut’, un curs ideal per enfortir la figura del voluntariat i dotar-lo de les eines i recursos bàsics per a poder desenvolupar la seva tasca.

El curs és una proposta per a les entitats que vulguin iniciar les seves persones voluntàries en l’acompanyament als centres de salut. Durant el curs s’aprendran les tipologies i perfil d’usuaris que reben aquest tipus de voluntariat i informació relativa a l’estigma de la malaltia, un marc teòric sobre el voluntariat i exemples de bones pràctiques en aquest tipus d’acció voluntària.

La formació serà impartida per Lara Bogni, responsable de l’Àrea de Salut i Comunitat de la FCVS. La data del curs serà el 9 de febrer en horari de 10 a 14 i de 15 a 19h. El preu d’inscripció per a entitats membres és de 5€ i serà de 15€ per a la resta. La data límit per formalitzar-la serà l’1 de febrer.

Data: 

Dissabte 09 febr

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Federació Catalana de Voluntariat Social
Correu electrònic de l'organitzador: 
formacio@voluntaris.cat