Voluntariat en l’àmbit de l’oncologia

Imatge de l'Escola de Formació de la FCVS. Font: FCVS
Girona
Divendres, 24/05/2019 fins Dissabte, 25/05/2019

L’Escola de Formació de la FCVS organitza una càpsula a Girona per formar persones que realitzen una tasca voluntària amb malalts oncològics.

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) ha organitzat la càpsula formativa ‘Voluntariat en l’àmbit de l’oncologia, una formació per treballar l’acompanyament a les persones que pateixen una malaltia oncològica i on s’ensenyarà com preservar la qualitat de l’acció voluntària.

L’equip docent del curs estarà format pel Dr. Jordi Rubió, Responsable de l’àrea de Tumors de Cap i Coll, Tumors de Pell i Sarcomes de l’Institut Català d’Oncologia de Girona. L’acompanyaran Patrícia Martí, psicooncòloga de l’entitat Oncolliga Barcelona, Josep Soler, psicòleg i responsable de voluntariat de l’AECC-Girona i del Dr. Joan Carles Trallero, metge especialista en cures pal·liatives i president de la Fundació Paliaclínic.

El curs va adreçat a persones voluntàries que realitzin la seva acció voluntària als domicilis. La sessió se celebrarà al Centre Cívic Ter els dies 24 i 25 de maig, en horari de matí i tarda.

Per a poder participar, cal fer inscripció prèvia. El preu del curs és de 15€ per a entitats membres de la FCVS i de 25€ per a altres entitats.

Data: 

Divendres 24 Maig

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Federació Catalana de Voluntariat Social
Correu electrònic de l'organitzador: 
formacio@voluntaris.cat