Voluntariat en l’atenció domiciliària

Imatge de l'Escola de Formació de la FCVS. Font: FCVS
Barcelona
Dijous, 25/04/2019

L’Escola de Formació de la FCVS organitza una càpsula formativa per tractar els riscos i oportunitats en l’acompanyament a casa de la persona usuària.

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) ha organitzat la càpsula formativa ‘Voluntariat en l’atenció domiciliària’, una formació per treballar els riscos, oportunitats i les qüestions ètiques en l’acció del voluntariat a domicili.

El responsable de voluntariat de l’Associació Catalunya Contra el Càncer, Jordi Abad, aportarà el seu coneixement per generar debat i intercanviar experiències entre les persones participants. Durant el curs s’ensenyaran els límits de la seva acció per aconseguir un bon acompanyament i evitar el burn-out, és a dir, l’esgotament emocional al qual la persona usuària pot estar sotmesa.

El curs va adreçat a persones voluntàries que realitzin la seva acció voluntària als domicilis. La sessió se celebrarà a l’Aula de Formació de la FCVS el 25 d’abril del 2019, de 16 a 20h, amb una durada de 4 hores.

Per a poder participar, cal fer inscripció prèvia. El preu del curs és de 8€ per a entitats membres de la FCVS i de 18€ per a altres entitats.

Data: 

Dijous 25 abr

Hora: 

16:00

Organitzador: 
Federació Catalana de Voluntariat Social
Correu electrònic de l'organitzador: 
formacio@voluntaris.cat